Program


CARDIUM PARK GRAND OPENING PARTY
2

CARDIUM PARK GRAND OPENING PARTY

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Saturday, May 21 2022 4:30PM

 

ULTRA VIP jegy: teljes program + korlátlan étel és bővített ital csomag fedett VIP teraszon + elkülönített tánctér a VASOVSKI LIVE SHOW-n 

Sétáló jegy:  VASOVSKI LIVE SHOW + DJ 

Bővített italcsomag: borok, sör, üdítők, kávé + rövid italok, habzó borok, pezsgők, koktélok.

B72 STÚDIÓ FASHION SHOW (márkáik: MANKA, HELGA TOTH, VALBONA, DIN’ART, ASBOTH)

CARDIUM BORBEMUTATÓ Kovács Antal örökös magyar sommelier bajnok vezetésével

TOMBOLA (fődíj: páros belépő a Magyarország-Németország NL labdarúgó mérkőzésre)

VACSORA

VASOVSKI LIVE SHOW 3 FORM DJ

A PROGRAM HÁZIGAZDÁI:

VICZIÁN VIKTÓRIA Miss Earth Hungary 2017, Beauty Quenn, host, presenter

KOVÁCS ANTAL örökös magyar sommelier bajnok

BORBEMUTATÓ:

a divatshow alatt/közben Cardium Gyöngyöző Királyleányka és Cardium Rose 2015 Methode Traditionelle pezsgő

a divatshow után:

CARDIUM Gyöngyöző Rosé - Serrano sonka, "Orange Blossom Honey" paradicsom-ruccola krém, spanyol pirított paraszt kenyér

CARDIUM Írsai Olivér - Ricotta Gnudi, fenyőmagos medvehagyma pesto

CARDIUM Zöld Veltelíni - Füstölt lazac tatár, citromborsos sajtkrém, avokádó, főtt tojás

CARDIUM Sauvignon Blanc - spárgával töltött nyúlcomb falatka, bodzás angol zeller salsa, blini

CARDIUM Chardonnay 2015 Methode Traditionelle pezsgő - Manchego sajt, Grana Padano-szőlő chutney

VACSORA MENÜ:

Serrano sonka frissen szeletelve, aszalt paradicsom, spanyol olíva (welcome érkezéskor és a divatshow alatt)

Hideg előételek svédasztalon

Libamáj terrine füge mostardaval

Grillezett kecskesajt zöldalmás coleslaw salátával

Bufala mozzarella paradicsom tatárral

Saláták svédasztalon

Tonhalsaláta francia babbal, chorizóval és főtt tojással 

Cékla, alma, kecskesajt, friss zöldsaláta, spárga, citromos méz dresszing

Cézár saláta királyrákkal és csirkével

Főételek svédasztalon

Csirkemell kecskesajttal sütve, baby répával és édesburgonyával

Vajhal filé spenótos raviolival és rákos-aszalt paradicsomos mascarpone mártással

Bélszínérmék vadas mártással házi gombóccal

Mangalica szűz francia lecsóval sült házi burgonyával

Strozapretti tészta vargányával, pestóval és pecorino sajttal

Nyúlcomb spárgával töltve bodzás zeller salsa-val és mézes-mustár mártással

Desszertek svédasztalon

Tiramisu

Francia almatorta körtével és csokoládéval

Házi krémes

Madártej narancsos csokival és friss eperrel

Barackos-Levendulás Somlói

KOKTÉLOK: Hugo, Aperol Spritz, Aqua de Valencia

 

Our offer


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Artistic director and director-choreographer Balázs Vincze is very familiar with the tastes of dance aficionados partial to the traditions of bourgeois theatre and is superb at adapting familiar and popular literary classics to the dance stage. His wonderful sense of proportion enables audiences to follow plots in the language of dance. His contemporary choreographies built on classical foundations are unique, spectacular and of a high professional calibre without losing sight of the need to please the audience.

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.