
Vegán alapok 1. rész - Élményfőzés és vacsora
Élményfőzés és vacsora Kovács Zoltánnal, a Napfényes Étterem kreatív séfjével
Élményfőzés és vacsora Kovács Zoltánnal, a Napfényes Étterem kreatív séfjével
Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!
Last event date: Środa, 18 Maja 2022 17:30
Vegán alapok 1. rész - Élményfőzés és vacsora
Május 18. 17:30-21:30
PROGRAM:
- anyagismeret, beszerzési források
- főzéselméleti alapismeretei
- gyakorlati módszerek
- vágástechnikák
- egyéb konyhatechnológiai eljárások
MENÜ
Lebbencsleves
Szejtán készítés - gyúrás, főzés, vágás, panírozás, sütés
Gabonafasírt főzése - formázás, sütés
Vegán sajt panírozása és sütése
Spenótfőzelék készítése
Vitaminsaláta idény zöldségekből - darabolás, ízesítés
Sajátítsd el a növényi konyha alapjait Kovács Zoltán kreatív vegán séf segítségével! 30 éves szakmai tapasztalattal és 15 éves vegán múlttal tart neked bemutatót, majd a közös főzést élményvacsora koronázza meg!
Helyszín: BORGANIKA (1072 Budapest, Akácfa utca 42-48. – A Klauzál téri Vásárcsarnok 1. emeletén, a Spar felett.)
Öt egyetemista vacsoravendégeket hív az otthonukba, hogy azokkal a társadalom nagy kérdéseit megvitassák, és akikkel nem értenek egyet, azokat megölik. Legnagyobb ellenfelük a megosztó véleményvezér és egyben sztár tévés személyiség, Norman, aki egy este meglátogatja a gyilkos társaságot… Véres komédia korunk társadalmi kérdéseiről, az egyik főszerepben egy palack mérgezett bor.
Kalandos életet élő vándorcigányok és hatalmukkal visszaélő, galád, mégis nevetséges nemesek a főszereplői a klasszikus Jókai-regényből, A cigánybáróból készült adaptációnak, a több generáció által jól ismert Szaffi című animációs filmnek.
Bezártság és izoláció, szabadság és végtelenség. FrenÁk koreográfiájában az érzéki koreográfiai szerkezetek dinamikus mozgásformák által nyernek láthatóságot és ragadják magukkal a nézőt.
pozycji w koszyku
suma:
Czas sesji upłynął. Aby dokonać zakupu biletów należy je ponownie dodać do koszyka.