Program


Vegán alapok 1. rész - Élményfőzés és vacsora

Vegán alapok 1. rész - Élményfőzés és vacsora

Élményfőzés és vacsora Kovács Zoltánnal, a Napfényes Étterem kreatív séfjével

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 18. szerda, 17:30

Vegán alapok 1. rész - Élményfőzés és vacsora
Május 18. 17:30-21:30

PROGRAM:
- anyagismeret, beszerzési források
- főzéselméleti alapismeretei
- gyakorlati módszerek
- vágástechnikák
- egyéb konyhatechnológiai eljárások

MENÜ
Lebbencsleves
Szejtán készítés - gyúrás, főzés, vágás, panírozás, sütés
Gabonafasírt főzése - formázás, sütés
Vegán sajt panírozása és sütése
Spenótfőzelék készítése
Vitaminsaláta idény zöldségekből - darabolás, ízesítés

Sajátítsd el a növényi konyha alapjait Kovács Zoltán kreatív vegán séf segítségével! 30 éves szakmai tapasztalattal és 15 éves vegán múlttal tart neked bemutatót, majd a közös főzést élményvacsora koronázza meg!

Helyszín: BORGANIKA (1072 Budapest, Akácfa utca 42-48. – A Klauzál téri Vásárcsarnok 1. emeletén, a Spar felett.)

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!