Program


Vegán alapok 1. rész - Élményfőzés és vacsora

Vegán alapok 1. rész - Élményfőzés és vacsora

Élményfőzés és vacsora Kovács Zoltánnal, a Napfényes Étterem kreatív séfjével

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 18. szerda, 17:30

Vegán alapok 1. rész - Élményfőzés és vacsora
Május 18. 17:30-21:30

PROGRAM:
- anyagismeret, beszerzési források
- főzéselméleti alapismeretei
- gyakorlati módszerek
- vágástechnikák
- egyéb konyhatechnológiai eljárások

MENÜ
Lebbencsleves
Szejtán készítés - gyúrás, főzés, vágás, panírozás, sütés
Gabonafasírt főzése - formázás, sütés
Vegán sajt panírozása és sütése
Spenótfőzelék készítése
Vitaminsaláta idény zöldségekből - darabolás, ízesítés

Sajátítsd el a növényi konyha alapjait Kovács Zoltán kreatív vegán séf segítségével! 30 éves szakmai tapasztalattal és 15 éves vegán múlttal tart neked bemutatót, majd a közös főzést élményvacsora koronázza meg!

Helyszín: BORGANIKA (1072 Budapest, Akácfa utca 42-48. – A Klauzál téri Vásárcsarnok 1. emeletén, a Spar felett.)

Ajánlatunk


A Magyar Állami Népi Együttes előadása a száz évvel ezelőtti trianoni békediktátum emlékezete jegyében készült.

Badár Sándor és Fábry Sándor

A Fővárosi Nagycirkusz nyáron két különböző műsorral várja a látogatókat: hétköznap egy különleges vízi cirkuszi show-val, péntekenként és szombatonként pedig egy felnőtteknek szóló műsorral.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!