Program


Föld napi túra a Fülöpházi homokbuckák között

Föld napi túra a Fülöpházi homokbuckák között

A túra során a résztvevők megtudhatják, hogyan alakultak ki a Garmadák és Homokbuckák. Geológiai ismeretek tükrében részletesebben megvizsgáljuk a homokbuckák szerkezetét is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 22. szombat, 9:00

Föld napi túra a Fülöpházi homokbuckák között

Információ, jelentkezés: Jelentkezni kizárólag online jegy vásárlása esetén lehet, a jegyet kérjük a túravezetőnek a helyszínen bemutatni (max.30 fő)

Találkozó: 9:00 óra, Fülöpházi-buckavidék (a pontos találkozási helyszín a jegyen lesz látható)

Túraleírás: A túra során a résztvevők megtudhatják, hogyan alakultak ki a Garmadák és Homokbuckák. Geológiai ismeretek tükrében részletesebben megvizsgáljuk a homokbuckák szerkezetét is.
Táv: 5 km
Időtartam: 3-4 óra

Túravezető: Nagyné Grecs Anita

Ajánlatunk


A már hagyománnyá vált nagyszabású Margitszigeti Szabadtéri koncert látványos showelemekkel, meglepetésekkel és óriási slágerekkel várja mindazokat, akik szeretnének egy felejthetetlen estét eltölteni Geszti Péterrel és a Best of Geszti zenekarral.

Lehár Ferenc, avagy a magyar Operettkirály alkotása, a maga zeneiségével, szövevényes történetével műfajának méltó képviselője. A háromfelvonásos operett ősbemutatója óta osztatlan sikert arat a közönség soraiban. Történetünk egy párizsi szerelem eseményeit meséli el, amely egy dús gazdag özvegy és egy bohém szívtipró között bontakozik ki. A politika és a pénz világa a háttérből irányítja az eseményeket, miközben a fordulatos történet során láthatjuk két szép, azonban magukat valóságos bálványokként kezelő ember megszelídülését az egymásra találásban.

A karneváli események koronája minden évben a Margitszigeti Szabadtéri Színpad mesés környezetében bemutatott gálaműsor, a külföldi és hazai táncegyüttesek közel 300 művészének egyedülálló, közös műsora.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!