Program


EztRád
5

EztRád

Előadásunk egy zenés színházi kísérlet a világról alkotott benyomásaink alapján. A nézővel való aktív játék sok humorral, zenével és talán annál is több felkiáltó- és kérdőjellel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 16. csütörtök, 19:00

EztRád
Zenés alternatív társadalomkritika
A Nézőművészeti Kft és a Szkéné közös előadása

Előadásunk egy zenés színházi kísérlet a  világról alkotott benyomásaink alapján. A nézővel való aktív játék sok humorral, zenével és talán annál is több felkiáltó- és kérdőjellel.

Játsszák:
Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Parti Nóra,
Molnár Gusztáv, Katona László, Kovács Krisztián

Az előadás szövegének létrehozásában Csányi Vilmos, Dragomán György, Tasnádi István, Vinnai András és Háy János is  segítségünkre volt.

Az előadás elnyerte a 2016-os Vidor Fesztivál különdiját!

Asszisztens: Hodászi Ádám
Dramaturg: Gyulay Eszter
Zene: Monori András
Jelmez: Kiss Julcsi
Tér: Tamás Gábor
Mozgás: Bodor Johanna
Fény: Mervel Miklós

Rendező: Scherer Péter

Ajánlatunk


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!