Program


All stars - Badár Sándor, Beliczai Balázs, Kiss Ádám, mv: Ács Fruzsina

All stars - Badár Sándor, Beliczai Balázs, Kiss Ádám, mv: Ács Fruzsina

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 26. szombat, 15:30

Az előadás időtartama kb. 130 perc, 1 szünet.


A növekvő esetszámok miatt és a fertőzési veszély csökkentése érdekében szeptember 1-től a következő szabályok elfogadását és betartását kérjük nézőinktől, hogy a Dumaszínház-előadások látogatása továbbra is egy biztonságos kikapcsolódási forma maradhasson:

  1.  Kérjük, hogy a helyszíneken érkezéskor használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket.
  2.  Az előadásokat kizárólag tünetmentes dolgozók és nézők látogathatják. A színházak munkatársai jogosultak a nézők hőmérsékletének ellenőrzésére.
  3.   A helyszíneken fokozzák a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére és a nézőtér átszellőztetésére.
  4.   A színházak egész területén kötelező a nézők és a dolgozók maszkviselése. (Szabadtéren is, amennyiben nincs lehetőség távolságtartásra. A Corvin Dumaszínházban az asztaloknál nem kell.)
  5.  A színházak nézőterére bemenni és azt elhagyni úgy kell, hogy a nézők figyelembe veszik a távolságtartás szabályait és viselik a maszkjukat.
  6.   Kérjük nézőinket, hogy elsősorban online felületeken vásárolják meg jegyeiket! A normál belépők mellett az ún. maszkjegy is elérhetővé vált, amit online tudnak megvásárolni, 300 Ft-os áron.
    (A maszkjegyet a kollégáinknál tudják majd beváltani az egyes előadások előtt, a helyszíneken.)

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István: Ezeregy éjszaka worldmusical

Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert egy kis hazugság túl sok elhallgatott igazságot szabadíthat a nyakunkba. Mert kicsúszhat az irányítás a kezükből, és könnyen lehet, hogy nincs visszaút..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!