Program


Take 6: Prelude To Rhapsody - Jazzlegendák – a Lexus támogatásával
2

Take 6: Prelude To Rhapsody - Jazzlegendák – a Lexus támogatásával

Minden életrajzukban olvasható, hogy Quincy Jones szerint ők „a planéta legmenőbb énekes csókái” (azaz „the baddest vocal cats on the planet”). Ezt a véleményt valószínűleg osztotta Ray Charles, Ella Fitzgerald vagy Whitney Houston is, akiket a Take 6 partnereinek mondhatott.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 2. kedd, 20:00

Take 6: Prelude To Rhapsody
Jazzlegendák - a Lexus támogatásával

A Take 6 méltatásaiban röpködnek a számok: 10 Grammy-díj, 10 Dove-díj, egyszerre 7 Billboard-listás szereplés, 44 éves karrier, 14 stúdió- és egy élő album. A Müpa büszkén teszi hozzá, hogy az a cappella sztárcsapat eddig ötévente tette tiszteletét a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben, és mindig valami újjal rukkoltak elő. Most Prelude To Rhapsody címmel készülő friss gyűjteményükről válogatnak örökérvényű, érzelemmel teli dalokat, hogy saját hangképükre formálják és ezáltal új magasságokba emeljék őket.

Minden életrajzukban olvasható, hogy Quincy Jones szerint ők „a planéta legmenőbb énekes csókái” (azaz „the baddest vocal cats on the planet”). Ezt a véleményt valószínűleg osztotta Ray Charles, Ella Fitzgerald vagy Whitney Houston is, akiket a Take 6 partnereinek mondhatott. A gospel, a jazz, az R'n'B és a pop elemeiből kifinomult ritmikai, harmóniai, dallamvezetési megoldásokkal építkező zenéjükben hat lenyűgözően színes karakter olvad páratlan összhangba. Az egymás iránt érzett tisztelet, elkötelezettség és szeretet hajtja mindnyájukat, koncertjeiken pedig ez a felemelő érzés hatja át közönségüket is. Mindig öröm, ha új albumot készítenek. Hat évet kellett várni a legfrissebb megjelenésre, amely a Prelude To Rhapsody címet viseli. Billie Holidaytől Irving Berlinig és Duke Ellingtontól George Gershwinig terjed a legendák sora, akiknek örökbecsű darabjait hallhatjuk olyan módon átharmonizálva, ahogyan csak ez a hat úriember képes rá. A Take 6-élmény mindig élőben teljesedik ki igazán, amikor érezhetjük Claude McKnight, Mark Kibble, Joel Kibble, Dave Thomas, Alvin Chea és Khristian Dentley személyes varázsát, és átélhetünk valamit, ami kicsit olyan, mintha a nyár közepén kapnánk karácsonyi ajándékot.

Take 6
ének: Claude McKnight - Mark Kibble - Joel Kibble - Dave Thomas - Alvin Chea - Khristian Dentley

A Jazzlegendák kiemelt támogatója a Lexus.
Rendező: Müpa

Fotó: John Abbott

Ajánlatunk


A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!