Program


Zséda - Miattad Karácsony

Zséda - Miattad Karácsony

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 20. péntek, 19:00

Zséda pályafutásának eddig eltelt 25 éve alatt sokszor, sokféle képen lopta már be magát a szívünkbe. Tucatnyi dala vezette a slágerlistákat, valamennyi albuma bearanyozódott. Ezer módon mesélt érzésekről, szerelemről, az emberi lélek csodáiról, és mindezek árnyékos oldaláról is.
Meg persze a Karácsonyról. Azon kevesek közé tartozik, akiknek sikerült olyan új karácsonyi dalt, dalokat alkotniuk, ami mára részévé vált az Ünnepnek.
2019. december  20-án  a Művészetek Házában, Miskolcon  Zséda legszebb dalai, karácsonyi slágerei, és ha már Karácsony, akkor néhány meglepetés új dal is felcsendül majd a műsorban.
Mesés látvány, ünnepi hangulat, profizmus és elegancia. Minden együtt lesz ezen az estén, hogy újra megszülessen a varázslat, mint már annyi alkalommal korábban.

 A rendezvény támogatója a Balogh Autóházak Kft.

Jegyár: 4800 Ft

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!