Program


ZongOpera
2

ZongOpera

Három éve lépett először együtt közönség elé Miklósa Erika és Balázs János, hogy megkeressék azt a közös hangot, amely mindkettejük zenei területének, az operaműfajnak és a zongorairodalomnak is sajátja.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 27. vasárnap, 20:00

Esőhelyszín: Városháza díszterme (Városház tér 1-3.)
    
ZongOpera
a Cziffra György-emlékév keretében

Három éve lépett először együtt közönség elé Miklósa Erika és Balázs János, hogy megkeressék azt a közös hangot, amely mindkettejük zenei területének, az operaműfajnak és a zongorairodalomnak is sajátja. Magától értetődő módon talált egymásra e két világ és a két előadó, hiszen mind az opera, mind a zongoraművészet ragyogását élte a romantika korában, s újbóli fellángolását a múlt évszázadban. A két Kossuth-díjas művész műfaji kötöttségek nélkül, áriákból, népszerű dalokból és virtuóz átiratokból építi fel műsorát.

Műsor: Liszt-, Bellini-, Donizetti-, Verdi-, Gershwin-, Lehár-dalok és -áriák, valamint Cziffra- és Liszt-operaátiratok.

Magyarország Kormánya Cziffra György születésének 100. évfordulóját emlékévvé nyilvánította, az UNESCO pedig felvette a közösen ünnepelt évfordulók sorába. A Cziffra György-emlékév művészeti vezetője: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész. A koncert a Cziffra György-emlékév keretében, a Szentendrei Teátrummal közös szervezésben valósul meg. Kiemelt szponzor: MVM

Az előadás hossza: 120 perc, egy részben

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!