Program


ZÖME FESZT: BÚCSÚKONCERT - K2 Színház

ZÖME FESZT: BÚCSÚKONCERT - K2 Színház

Velencét elárasztotta a víz, Amazóniában lángokban állnak az erdők, új világjárvány van kibontakozóban. Mindeközben egy szűkkörű társaság nagyestélyiben pezsgőt kortyolgatva próbál önfeledten szórakozni. Minden adott egy nagyszerű estéhez, csak épp az énekléshez szükséges levegő fogy vészesen. De a koncert nem áll le.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 11. szombat, 20:00

Akkor sem, ha a pezsgőkészletek lassan kimerülnek, és a hosszú vacsoraasztal körül sorra ürülnek a helyek. A K2 Színház abszurd-melankolikus zenés estére készül. Mozart Requiemének Dies Irae-szekvenciájából indulunk ki, ebből a gigantikus könyörgésből, abból a zenei formából, ami észrevétlenül is
meghatározza az európai embert, aki végső soron újra és újra abban reménykedik, hogy valami felsőbb erő majd úgyis megóvja a poklok poklától; bűnei megbocsáttatnak és jól megússza az egészet. A Búcsúkoncert az elit utolsó vacsorája, ahol a résztvevők időről időre dalra fakadnak, miközben ők is tudják, valami elkerülhetetlen közeledik, és hamarosan bekopog az ajtón Don Giovanni kővendége.

Az előadás a 2021-es londoni Off West End Theatre Awards gála nyertese.

Előadók: Piti Emőke, Gyöngy Zsuzsa, Borsányi Dániel, Király Dániel, Nagyhegyesi Zoltán mv
Rendező: Tarnóczi Jakab
Dramaturg: Varga Zsófia
Látvány: Giliga Ilka
Zenei vezető: Szép András
Énekmester: Vámossy Éva

Támogató: Orlai Produkciós Iroda

Az előadás hossza 90 perc

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!