Program


#zérótolerancia

#zérótolerancia

Az internetes szexuális bántalmazás áldozatainak 50 százaléka 12 és 15 év közötti gyerek. A #zérótolerancia arról szól, hogyan válik egy fiatal lány online szexuális zaklatás áldozatává. A nehéz téma ellenére az előadás humorral és érthetően szól az érintett korosztály tagjainak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 17. csütörtök, 19:30

Györe Bori – Kovács Henrietta:
#zérótolerancia
(A HöKöm Project ifjúsági előadása 12–14 éveseknek.)

DANI: Szóval ez most még nem derülhet ki, mármint a kapcsolatunk. Titokban kell tartanunk, mert ha kiderül, bajba kerülhetek.
LILI: Hogy érted? Milyen bajba?
DANI: Börtönbe is zárhatnak.
LILI: Jézusom, de hát miért?
DANI: Azért, mert szeretlek… Vagy te nem így gondolsz rám? Neked ez nem komoly?
LILI: ...de, vagyis azt hiszem.
DANI: Azt hiszed?? Az elég kevés… Mutasd meg magad, hogy én is érezzem, hogy ugyanannyira fontos vagyok neked, mint te nekem…

Lili 13 éves, átlagos kamasz, vasárnapi apukával és a jegyei miatt aggódó anyukával. Folyton Bencével, a legjobb barátjával lóg az osztályból, deszkázni járnak, meg videójátékoznak. Lili egy este megismerkedik a neten Danival, egy 16 éves sráccal, aki egyre közelebb kerül hozzá, és úgy tűnik, ő az egyetlen, aki megérti. Egy csodálatos első szerelem történetét látjuk kibontakozni. Egészen az első videóhívásig.

Az előadást követő feldolgozófoglalkozás során olyan kérdésekre keressük a választ gyerekekkel, mint: Hogyan lehet felismerni, ha egy felnőtt behálóz a neten? Mit tehetsz, ha szexuális vagy érzelmi zaklatás áldozata lettél? Hova fordulhatsz segítségért? Hogyan veheted észre, ha a környezetedben történik hasonló?

Szereplők:
LILI...................................................... Pájer Alma Virág
DANI................................................... Takács Gergő
ANYA / BAKÓ / CSEJDY..................... Csizmadia Ildikó
BENCE................................................ Benkő Kovács Gergő

Rendező: Kovács Henrietta

Szakmai partner: Hintalovon Alapítvány
Plakát: PUBI Design
Támogatók: Swappis Ruhaforgó, NKA
Az előadás az NKA támogatásával jött létre.

Ajánlatunk


.. És létrejött a Hungária. Számaikban Angyalföld csodálatos metamorfózison megy át: fényárban úszó utcáin kifényesített Chevyk hasítanak, a szél pálmafákat ráz, és minden utcasarkon hotelek, bárok várják a betérő jampikat ..

Ezen a Padláson "Ég és Föld között" minden megtörténhet, akárcsak a mesékben. Egy fiatal tudós megszállottan dolgozik szuperintelligens számítógépén, és különféle titokzatos számításokat végez, de nyugalmát és munkáját állandóan megzavarják különféle halandó és halhatatlan lények...

A magyar történelem egyik legfontosabb és legismertebb története, a regény és a film után, ezúttal a Margitsziget Nagyszínpadán mutatkozik be!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!