Program


Young B!TE

Young B!TE

szívek: tiporva
vízipisztoly: csőre töltve
tréningruha: on

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 5. péntek, 20:00

Fiatal harapás, a magyar rap soundcloudról elszabadult fenegyereke, a közoktatás ingoványos berkeinek leghűbb krónikása számos szerepben csillogtatta már meg színházi hiphopját. Két kiváló konceptalbum fűződik a nevéhez, melynek farvizén Mr. B!TE warmup actként fellépett a Mirror Glimpse teltházas Albánia turnéján az ország legnagyobb klubjaiban, köztük az Akvárium Nagytermében, ahova idén Bongor szárnysegédjeként tér vissza. Szólóbulijaival teltházat csinált a Központ, a Living Room, a Turbina és a Toldi termeiben is az elmúlt év során, majd a Hangfoglaló program támogatottja lett. Megfordult már az ország összes nagyobb fesztiválján is.

Ajánlatunk


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!