Program


Yonglee & the DOLTANG (KR)

Yonglee & the DOLTANG (KR)

Dél-Korea öt különböző részéből gyűltek össze a Doltang tagjai, hogy hagyománytörő műsorukban egyesítsék a jazz rock, a prog rock és a 21. századi klasszikus zene hatásait.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 19. péntek, 20:00

A zenekar könnyen énekelhető dallamokban enged szabad folyást érzelmeinek, miközben az alattuk meghúzódó komplex ritmusokkal modern világunk összetettségére is kíván reflektálni. Vezetőjük a Szöulban élő zongorista-zeneszerző, Yong Lee, aki az improvizált zene alapjain állva fejlesztette ki a maga kortárs nyelvét, keresztbe-kasul bebarangolva az akusztikus és elektronikus hangzások mezsgyéit. A Doltang első albuma, a Yong Lee kompozícióiból álló Surface of Time 2021-ben jelent meg, idén pedig Invisible Worker címmel várható új lemezük.

Közreműködik:

Yong Lee - zongora, billentyűs hangszerek
Songyi Jeon - ének
Youngwoo Lee - szintetizátor, elektronika
 Hwansu Kang - basszusgitár
Dayeon Seok - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!