Program


Ybl205

Ybl205

Születésének néhány évvel ezelőtti bicentenáriumán hangversennyel emlékeztünk meg az itáliai reneszánsz nagy rajongójáról, a magyar építészlegendáról, aki nemcsak fő művét, az Operaházat, de a Várkert Bazárt, a Bazilikát vagy akár az Erzsébet téri Danubius-kutat is örök érvénnyel hagyta az utókorra.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 1. hétfő, 19:30

Az est vendégei maguk is mérnökök és építőművészek voltak, s azóta igyekszünk az építész szakma ünnepévé is varázsolni az Ybl-hangversenyt.
A koncert előtt néhány nappal zajlik a legmagasabb hazai szakmai elismerésnek számító Ybl-díjak átadása: a díjazottaknak ezen ünnepi eseményen is tapsolni lehet. A koncert programja igyekszik Ybl kortársainak, nem kevés esetben személyes ismerőseinek remekműveiből tallózni.

(A koncert előtt az Opera és az Ybl Egyesület képviselői szokás szerint emléktáblát koszorúznak a neoreneszánsz Operaház oldalfalán, itáliai reneszánsz toronyzenétől övezve – ez a program az épület történeti helyreállítása miatt idén elmarad.)

Goldmark Tavasszal
Goldmark a-moll hegedűverseny
Mahler 4. szimfónia

Karmester: Kocsár Balázs

Házigazda: Morvai Noémi (MTVA)

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!