Program


XJAZZ! Budapest / Bobby Rausch (DE)
3

XJAZZ! Budapest / Bobby Rausch (DE)

A digitális és az analóg, a jazz és a hiphop, a kompozíció és az improvizáció által egyaránt inspirált Bobby Rausch formáció a fiatal Berlin hangja. Ez a zene azoknak szól, akik belefáradtak a kompromisszumokba. Kézzel készült Berlinben!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 17. szombat, 20:00

Xjazz Nights / Bobby Rausch (DE)

Közreműködik:
Lutz Streun - basszusklarinét, effektek
Oleg Hollmann - baritonszaxofon, effektek
Jürgen Meyer - dob, effektek

A basszusklarinéttal, a baritonszaxofonnal, dobbal és effektekkel operáló trió saját zenéjét kísérleti groove-ként aposztrofálja és a pezsgő főváros klubhangulatát idézi. Ebből kifolyólag névválasztásuk (a Rausch kifejezés németül annyit tesz ’bódulat, elragadtatás’) sem a véletlen műve: a basszusközpontú, misztikusan sötét, afro-jazz-rock groove-ok azt a célt szolgálják, hogy a hallgatóság transzba essen. A techno-basszus meredélyek, a free-jazz rezes csúcsok és a prog-rock ösvények révén a befogadó olyan hegymászóvá válik, aki egyik pillanatban még függőséget okozó soundok mentén tör utat magának, a másik pillanatban viszont  már meghódítja ezeket. A Bobby Rausch szerint ilyen ma az interaktív művészet.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!