Program


Warren Adler: A Rózsák háborúja

Warren Adler: A Rózsák háborúja

Ugye nem gondolkodtak még a váláson? De ha el is jutottak már a gondolatig, ugye hagytak egy csepp esélyt, hogy meggondolják magukat? Csak mert Jonathan és Barbara Rose nem hagyott. 25 év házasság után szétválnak útjaik.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 22. péntek, 19:00

Egymásról le tudnak mondani, de a pazar közös otthonukról nem. Elszánt harcba kezdenek hát a házért, és a legképtelenebb, legdurvább eszköztől sem riadnak vissza, hogy legyőzzék egymást. Ha már eljátszottak egyszer is a válás gondolatával, vagy ha úgy érzik házasságuk minden próbát kiáll, nézzék meg a történetüket! Az előadás, a nagysikerű A Rózsák háborúja c. film színpadi változata.

Az előadás hossza 95 perc, szünet nélkül.

Az előadást 12 éves kor felett ajánljunk!

A szerző és a fordító engedélyét a Theatrum Mundi Ügynökség közvetítette!

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

“Színdarabot csinálni valahogy régi álmom volt, mert szép, kreatív dolog. De eddig hiányzott a drámám hozzá. Most megvan. Én bányászom a nyersanyagot, de a végső formáját az alkotótársaim fogják megadni, amíg lehet, az én közreműködésemmel. Elfogadom, ha esetleg én már nem látom az előadást. Nagyon szeretném, de ebben a játékban nem a győzelem, a részvétel a fontos.” /Karsai Dániel/

Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!