Program


VR Vidámpark ajándékjegy - CYBERPUNK VR Szabadulószoba jegy
11

VR Vidámpark ajándékjegy - CYBERPUNK VR Szabadulószoba jegy

A VR Vidámparkban a legmodernebb technológiai megoldásokkal felejthetetlen kikapcsolódásban lehet része minden korosztálynak. A virtuális valóság (VR) segítségével egyszerre nyújtunk vidámparki, akciódús, családi vagy akár csapatépítő élményt.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Várunk egész évben a Nyugati pályaudvarnál, a volt Szikra mozi épületében mintegy 2000 négyzetméteren, 3 szinten elterülő parkban!

Készen álltok egy felejthetetlen kalandra?

A CYBERPUNK VR Szabadulószoba tapasztaltabb VR-osoknak vagy igazi kihívást keresőknek ajánlott.
Minimum 2-en, maximum 4-en tudtok a kalandban részt venni, a feladat végrehajtásához pedig maximum 1 óra áll a rendelkezésetekre. A 22. század elejére a társadalom összeomlott a gyors technológiai fejlődésnek köszönhetően. Ti egy speciális képességekkel bíró, kiborgokból álló csoportként úgy döntöttetek, hogy elloptok néhány ritka adatot egy befolyásos vállalat archívumából. Észrevétlenül beszivárogtok a komplexumba, de a feladatotok messze nem lesz könnyű.

A kapott kupon a vásárlástól számított 365 napig használható fel.

Ajánlatunk


Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért érdemes élni – Duncan MacMillan tollából.

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!