Program


VR Vidámpark ajándékjegy - ADRENALIN csomag
11

VR Vidámpark ajándékjegy - ADRENALIN csomag

A VR Vidámparkban a legmodernebb technológiai megoldásokkal felejthetetlen kikapcsolódásban lehet része minden korosztálynak. A virtuális valóság (VR) segítségével egyszerre nyújtunk vidámparki, akciódús, családi vagy akár csapatépítő élményt.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Várunk egész évben a Nyugati pályaudvarnál, a volt Szikra mozi épületében mintegy 2000 négyzetméteren, 3 szinten elterülő parkban!

Készen álltok egy felejthetetlen kalandra?

Az ADRENALIN csomagban többnyire egyszemélyes élmények találhatóak. Ezt válasszátok, ha vidámparki
kalandokat (hullámvasút, katapult) élnétek át, beülnétek egy hidraulikus autószimulátorba, próbára tennétek magatokat a Fruit Ninjában vagy a világ egyik legismertebb VR-játékában, a Beat Saberben!

A kapott kupon a vásárlástól számított 365 napig használható fel.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!