Program


Volt egy év! 1967!

Volt egy év! 1967!

Új sorozat indul a Csányi5-ben, Volt egy év! címmel.
Volt egy év, ’67! ’70! ’77!
zenés múltba néző

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 26. szerda, 18:00

Mennyi rizikója volt egy orosz-magyar futballmeccsnek, a két ország „barátságát” tekintve? Valóban minden tucat kelet-német turistára jutott egy NDK-kém a Balaton partján? A Táncdalfesztivál megrendezése pártutasításra történt? A csokis mesesajt, vagy a Túró Rudi volt népszerűbb találmány? Elképzelhető aranyásás a Dunában? Mennyire vetkőztek le a magyar színésznők filmszerepeikben? Hol és mik voltak a „konspiratív lakások” Budapesten? Mit használhattak és mit használtak fogamzásgátlásra a nők? Volt olyan pillanata Kádár Jánosnak, amikor le akart mondani magától? Az egyetlen hivatalos budai bordélyház valójában egy kémközpont lehetett? All you need is love, hogy énekelték magyarul? És sorolhatnánk…
Amit tudni akartál a ’60-as, ’70-es évekről, de sosem merted megkérdezni.
Réczei Tamás az Így szerettek ők sorozat kitalálója, és Kiss Diána Magdolna színművész, a legvidámabb barakkévek, legtitkosabb bugyraiba vezet el bennünket, sok elhíresült zenei slágert megidézve.
Hé, gyertek el!

Januárban az 1967-es év legfelkavaróbb és legfelemelőbb pillanatai, ahogyan még sosem hallotta!

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!