Program


Világforgó – a Veronaki Trió

Világforgó – a Veronaki Trió

Világforgó – a Veronaki Trió interaktív családi koncertje
A Világforgó igazi világzenei csemege, melyben a zenekar különböző kultúrák népzenéjét és gyermekdalait ötvözi saját zenei elképzeléseikkel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 20. szombat, 16:00

A koncert repertoárján az afrikai gyermekdalok feldolgozásán keresztül az indiai, lappföldi, litván, pakisztáni, magyar népdalokon kívül sok zenei különlegességet találhatunk még. A koncert hangulata a színpadra
hozza Afrika forró sivatagi vándorútjait, Lappföld hófödte csúcsain vágtázó rénszarvasok bőgését, Pakisztán törzsi sátrainak titkos félhomályát, indiai hercegnők csörgő lépteit palotájuk márvány kövén, festői szépségű magyar tájak madárcsiripelését és még sok különleges érzést, hangot és hangulatot a világ különböző pontjairól.

Műsoridő: 60 perc, ajánlott korosztály: 0-100
(2 éves kor alatt ingyenes)

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A gurujóga gyakorlat jelentése Láma Ole Nydahl meghívására Budapestre látogat Dzsamgön Kongtrul rinpocse, a tibeti buddhizmus Karma Kagyü hagyományának egyik vonaltartója, aki a Gyémánt Út Buddhista Közösség szervezésében szeptember 20-án tanítást ad.

A finom erotikával fűszerezett keserédes történet a századforduló Kolozsvárjának egyik jelentős intézményébe, a Gerendás házként elhíresült bordélyba kalauzolja a nézőt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!