Program


Világforgó – a Veronaki Trió

Világforgó – a Veronaki Trió

Világforgó – a Veronaki Trió interaktív családi koncertje
A Világforgó igazi világzenei csemege, melyben a zenekar különböző kultúrák népzenéjét és gyermekdalait ötvözi saját zenei elképzeléseikkel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 20. szombat, 16:00

A koncert repertoárján az afrikai gyermekdalok feldolgozásán keresztül az indiai, lappföldi, litván, pakisztáni, magyar népdalokon kívül sok zenei különlegességet találhatunk még. A koncert hangulata a színpadra
hozza Afrika forró sivatagi vándorútjait, Lappföld hófödte csúcsain vágtázó rénszarvasok bőgését, Pakisztán törzsi sátrainak titkos félhomályát, indiai hercegnők csörgő lépteit palotájuk márvány kövén, festői szépségű magyar tájak madárcsiripelését és még sok különleges érzést, hangot és hangulatot a világ különböző pontjairól.

Műsoridő: 60 perc, ajánlott korosztály: 0-100
(2 éves kor alatt ingyenes)

Ajánlatunk


A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!