Program


VI. OPEN Közösségi- és Részvételi Színházi Fesztivál - Távolság, távolodás nélkül workshop

VI. OPEN Közösségi- és Részvételi Színházi Fesztivál - Távolság, távolodás nélkül workshop

Ami a mindennapokban frusztráló és már-már elviselhetetlenül kényelmetlen, az a színházi közegben a legjobb kellékünk lehet. Hogyan válhat érzelmeink kifejező eszközévé a járvány óta használt védelmi maszkunk? A fix távolságtartás jelenthet egy mély szakadékot, ugyanakkor egy láthatatlan köteléket is. Várunk benneteket szeretettel egy közös kísérletezésre, melyben mozgáson alapuló színházi eszközökkel próbáljuk megtartani a fizikai távolságot úgy, hogy közben közelebb kerülünk egymáshoz.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 17. kedd, 19:00

időtartam: perc: 120 perc
korosztály: 18+

Foglalkozástartók:

Bot Ádám táncos, alkotó-előadó. Alkotóként a tánc-, színház- és performansz művészet határán egyensúlyozó alkotások létrehozása foglalkoztatják, keresve a téradaptivitás és összművészetiség lehetőségeit. 

Lakos Fanni színész/színházi alkotó. Rendszeresen tart különböző tematikájú workshopokat színészeknek, illetve színházkedvelőknek egyaránt. Mesterkurzusokon szerzett tapasztalataiból alakította ki saját metodikáját, amelyet könnyedén alakít az aktuális csoportjaihoz, így izgalmasak lehetnek a foglalkozásai mindazok számára is, akik nem rendelkeznek előzetes színpadi tapasztattal.

A program után várunk Benneteket egy közös beszélgetésre a kávézóban.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!