Program


Veres1Színház- Hőguta
7

Veres1Színház- Hőguta

Eric Chappel vígjáték a Veres 1 Színház első bemutatója
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 8. csütörtök, 19:00

 

A BAFTA-díjas angol forgatókönyv-és színdarab író Eric Chappell fergeteges, két felvonásos vígjátéka 2018-ban érkezett meg hazánkba, elsőként az Újpest Színház színpadára. Abban a változatban Magyar Attila és Barabás Kiss Zoltán alakította a kacagtató páros, Howard Booth és Sam Spencer szerepét. A Veres 1 Színházban egy jól bevált kettős, a Ne most drágám! Gilbertje és Arnoldja, vagyis Mihályfi Balázs és Csonka András játssza a szóban forgó karaktereket. A két angol úriember közül az egyik a nejével, Fay-jel (Molnár Gyöngyi) érkezik, a másik, az idősödő sorozatszínész Howard pedig a nála húsz évvel fiatalabb butuska cicababával, Dodie-val (Csáki Edina). A párok mindössze egy kellemes hosszú hétvégét szeretnének eltölteni főnökük üresnek hitt, dél-spanyol tengerparton fekvő fényűző nyaralójában, ahol ráadásként még Raynor nyomozó és Kutya, a gengszter is felbukkan. A furcsa párok furcsa találkozásához három teljesen egyforma, ámde merőben más tartalmú bőrönd szolgáltatja a végletes, de annál inkább humoros szituációk sorozatát.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!