Program


Vegán alapok 1. rész - Élményfőzés és vacsora

Vegán alapok 1. rész - Élményfőzés és vacsora

Élményfőzés és vacsora Kovács Zoltánnal, a Napfényes Étterem kreatív séfjével

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 18. szerda, 17:30

Vegán alapok 1. rész - Élményfőzés és vacsora
Május 18. 17:30-21:30

PROGRAM:
- anyagismeret, beszerzési források
- főzéselméleti alapismeretei
- gyakorlati módszerek
- vágástechnikák
- egyéb konyhatechnológiai eljárások

MENÜ
Lebbencsleves
Szejtán készítés - gyúrás, főzés, vágás, panírozás, sütés
Gabonafasírt főzése - formázás, sütés
Vegán sajt panírozása és sütése
Spenótfőzelék készítése
Vitaminsaláta idény zöldségekből - darabolás, ízesítés

Sajátítsd el a növényi konyha alapjait Kovács Zoltán kreatív vegán séf segítségével! 30 éves szakmai tapasztalattal és 15 éves vegán múlttal tart neked bemutatót, majd a közös főzést élményvacsora koronázza meg!

Helyszín: BORGANIKA (1072 Budapest, Akácfa utca 42-48. – A Klauzál téri Vásárcsarnok 1. emeletén, a Spar felett.)

Ajánlatunk


A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!