Program


Variációk egy rablásra
7

Variációk egy rablásra

Két színész műfajokon és korokon átívelő kalandra indul, hogy választ találjanak arra az egyszerű kérdésre: mi történt tegnap este.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 30. kedd, 13:00

Variációk egy rablásra
összművészeti műfajmámor 1 óra 10 percben, ha nem vagyunk formában

2019-ben egy férfi egészen furcsa bűncselekményt követett el Újpesten. Elkezdett követni egy ____________ az Újpest-központ metrómegállótól egészen az _______________ utcáig, ahol hirtelen _____________ , mire a ____________ és _____________ a táskáját. A férfi _____________ a táskát és _____________ vele. Pár perccel később azonban valami történhetett benne, mert _____________________    ______________________ a ______________, majd konkrétan ???????.

“Előadásunk ezt a különös történetet járja körül(belül). Két színész műfajokon és korokon átívelő kalandra indul, hogy választ találjanak arra az egyszerű kérdésre: mi történt tegnap este”


Kitalálta, rendezte, ferdítette, koreografálta, és játssza: Benedek Dániel és Fándly Csaba

Írta: Benedek Dániel – Egressy G. Tamás
Zeneszerző: Sebesi Tamás
Hang: Makkay Dániel
Világítástervező: Memlaur Imre
Rendezőasszisztens: Maku Márti

Bemutató: 2021. május 6. 19.30

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!