Program


Varázslatos Kispest - Skoda Éva kispesti festőművész műterme

Varázslatos Kispest - Skoda Éva kispesti festőművész műterme

Új programsorozatot indít a KMO, melynek keretében az érdeklődők különböző szakmákat ismerhetnek meg testközelből Kispesten. Betekintést nyerhetnek olyan hivatásokba és kulisszatitkokba, melyekbe külső szemlélőként nem nyerhetnek bepillantást.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 4. csütörtök, 17:30

Varázslatos Kispest
Skoda Éva kispesti festőművész műterme

Februárban a Kispest TV, márciusban a papi hivatás (látogatás a Nagyboldogasszony templomba), áprilisban a Kispesti Uszoda,  májusban pedig Skoda Éva (a Helikon Kulturális Egyesület elnöke) kispesti festőművész kulisszatitkaiba nyerhetünk betekintést.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!