Program


Vad nyomozók
5

Vad nyomozók

A szerelem és a költészet, a bulik és a manifesztumok, a szexuális kalandok és az irodalmi reformtörekvések kaotikus sodrása akkor vesz fordulatot, amikor Ulises és Arturo megszöktetnek egy prostituáltat, és nekiindulnak északnak. Miközben a rég eltűnt Cesárea Tinajeno költőnőnek próbálnak a nyomára bukkanni, elvesznek a Sonora-sivatagban.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 11. szerda, 19:00

Roberto Bolaño: Vad nyomozók

Roberto Bolaño a Vad nyomozókat a nemzedékéhez írt szerelmes levélnek nevezte. A latin-amerikai irodalom sztárja 1998-ban adta ki nagyregényét: az életrajzi elemeket és a zabolátlan fantáziavilágot ötvöző történetben egy hetvenes évekbeli, mexikóvárosi, underground költőmozgalom életébe pillanthatunk be, amelyből egy évtizedeken és kontinenseken átívelő, krimiszerű utazás bomlik ki. A szerelem és a költészet, a bulik és a manifesztumok, a szexuális kalandok és az irodalmi reformtörekvések kaotikus sodrása akkor vesz fordulatot, amikor Ulises és Arturo megszöktetnek egy prostituáltat, és nekiindulnak északnak. Miközben a rég eltűnt Cesárea Tinajeno költőnőnek próbálnak a nyomára bukkanni, elvesznek a Sonora-sivatagban – sokáig nem térnek vissza Mexikóba, helyette feltűnnek többek között Izraelben, Párizsban, Barcelonában, Bécsben és Libériában is. Abszurd és hátborzongató kalandokon keresztül próbálnak otthont találni városokban és emberekben – szenvedélyes jelenléttel, mégis láthatatlanul.

Helyszín: RADNÓTI TESLA LABOR | Kazinczy 21., II. emelet
az EMMI támogatásával

Ajánlatunk


romantikus vígjáték két részben

Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye, akik egyébként soha nem ülnének le egymással. Történeteikben a reália keveredik a mindennapi abszurddal, a dráma a tragikomédiával. Egy ilyen kétórás gyűlésen megtörténhet minden, ami csak elképzelhető, és az is, ami nem.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!