Program


V. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivál - Egy fess pesti este Kamarás Ivánnal

V. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivál - Egy fess pesti este Kamarás Ivánnal

Június 17-19. között kerül megrendezésre az V. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivál!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 19. vasárnap, 17:00

Az EGY FESS PESTI ESTE semmiképpen nem hagyományos, „poros” színészanyag, félig elszavalt dalokkal, jelenetekkel. Természetesen, a kor dalai adják a produkció gerincét, de ahogy a dalok is frissebb, izgalmasabb köntöst kapnak, a műsor szerkezete is eltér a „szokásos” színész-estektől. A színpadon nem Kamarás Iván színész, hanem Iván, aki pátoszoktól mentes saját véleményét, humorát is megmutatja. Azt az arcát, amit csak kollegái, barátai és családja ismernek. Iván nem fél tabukat döntögetni, a kor nagyjairól diszkrét, szakmában szájról szájra járó, olykor személyes történeteket megosztani, korabeli őszinte „hangokat” megszólaltatni egekig magasztalt filmekről, dalszövegekről. A néző tulajdonképpen bepillanthat a múlt izgalmas kulisszái mögé, Iván őszinte véleményével és közvetlen humorával. Igen, lesz itt minden: színház, koncert, könny, sóhaj és egyebek… És persze fantasztikus dalok és felhőtlen szórakozás, EGY FESS PESTI ESTE, ahol az egész család szórakozik.

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!