Program


V. OPEN Közösségi- és Részvételi Színházi Fesztivál - Interaktív befogadó- és alkotótér

V. OPEN Közösségi- és Részvételi Színházi Fesztivál - Interaktív befogadó- és alkotótér

Teremtsük meg együtt saját alkotó terünket és töltsük meg játékkal, élménnyel és alkotó kedvvel. Ezen a napon egy közös, interaktív tér megteremtésén dolgozunk, ahol a résztvevők szabadon alkothatnak és inspirációt gyűjthetnek egymástól, környezetükből, a fesztivál alatt összegyűjtött anyagokból, és eszközökből, melyeket felkínálunk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A cél, hogy a közös cselekvés által létrehozzunk egy olyan interaktív kiállítást, melynek nem csak nézői, de megalkotói is vagyunk. A kiállítás megnyitóján pedig minden résztvevőnek lehetősége lesz bemutatni saját, egyedi alkotását. 

Kikkel? Borsos Luca és Botka Dóra drámainstruktorokkal

Fotó: Tölgyfa Gergely

Ajánlatunk


Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így van. A kérdés attól még eleven: be vagyunk-e zárva az anyanyelvünkbe, vagy épp ellenkezőleg: magyarnak lenni nemcsak kollektív neurózis, de kollektív boldogság is.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!