Program


Ünnepi fermentáló workshop

Ünnepi fermentáló workshop

A gasztroajándékokat mindenki szereti, hiszen sokkal többről szól, mint berohanni egy üzletbe, és megvenni a kész terméket. A gasztroajándék a szeretetről szól: a ráfordított időről, a törődésről, hiszen a fermentált élelmiszerek pozitívan hatnak egészségünkre is.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 12. vasárnap, 14:00

December harmadik vasárnapján fermentált ajándékokat készítünk:

marokkói sós citromot (lamoun makbouss);
mézben fermentált fokhagymát;
narancsos lilakáposztát.

Az ár tartalmazza:

elméleti rész: fermentálási fajták, mi a laktofermetálás, fermentumok fogyasztásának egészségügyi előnyei, jótékony hatása mikrobiomunkra, hangulatunkra; ki nem fogyaszthat laktofermentált ételeket; eszközök, alapanyagok; a laktofermentálás alapszabályai; fermentálás közben felmerülő hibalehetőségek, azok felismerése és azok elhárítása (nyúlósság, Kham-élesztő, penész);
gyakorlati rész: marokkói sós citrom, mézben fermentált fokhagyma, fahéjas–banános káposzta;
szükséges eszközök, alapanyagok;
online elméleti anyag;

a workshopon elkészített fermentumot hazaviheted.

 

Ajánlatunk


Több mint 150 éve hódítja meg a közönséget mindenhol a világon ez a francia féltékenységi bohózat, amit a Nemzetibe időről időre visszatérő Silviu Purcărete állít színpadra. Az abszurd és groteszk látásmódjáról is ismert világhírű román rendező elképzelései szerint készülő előadás egyszerre ígérkezik önfeledt vígjátéknak és színházi ínyencségnek.

Egy igazán szívmelengető, csodálatos élmény karácsony estéje előtt pár nappal a leggyönyörűbb, ünnephez kötődő zenékkel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!