Program


Tűzgyújtó

Tűzgyújtó

Színes, szinkronizált
amerikai horrorfilm, 94 perc
Rendező: KEITH THOMAS
Szereplők: ZAC EFRON, KURTWOOD SMITH, GLORIA REUBEN

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 26. vasárnap, 20:00

Stephen King klasszikus thrillerének A láthatatlan ember producerei által készített új adaptációjában egy különleges pirokinetikus képességekkel bíró lány harcol, hogy megvédje családját és saját magát a gonosz erőktől, akik foglyul akarják ejteni, hogy irányíthassák.
Charlie szülei, Andy (Zac Efron; Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány; A legnagyobb showman) és Vicky (Sydney Lemmon; Fear the Walking Dead, Utódlás) több mint egy évtizede menekülnek, hogy elrejtsék lányukat egy titokzatos szövetségi ügynökség elől, akik Charlie példátlan tűzgyújtó képességét tömegpusztító fegyverként akarják alkalmazni.
Andy megtanította Charlie-nak, hogyan hatástalanítsa erejét, amit a düh vagy a fájdalom hoz felszínre. Ám Charlie 11 éves lesz, és a tüzet egyre nehezebb és nehezebb kordában tartani. Miután egy incidens leleplezi a család tartózkodási helyét, egy rejtélyes ügynök indul a keresésükre, hogy levadássza a családot, és végleg elkapja Charlie-t. Ám a lánynak más tervei vannak...

 

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!