Program


Tóth Gabi Quartett koncert

Tóth Gabi Quartett koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 9. péntek, 19:00

Tóth Gabit nem kell senkinek bemutatni. 2004-ben láttuk először a Megasztárban. Az elmúlt 17 évben számtalan elismerésben és díjban részesült, 3 Comet gömb boldog tulajdonosa, többször kapott Story 5 csillag díjat. 2016-ban a Forbes magazin a legértékesebb magyar énekesnőnek választotta.  Töretlen karrierje során sok stílust érintett ugyan az énekesnő, de mégis mindig "tóthgabis" maradt, utánozhatatlan hangja nem hagy kétséget afelől, hogy kit hallunk énekelni.  Az új dalok elkészítésében már nem csak előadóként, de szerzőként is részt vesz. Tokaji koncertjén négy zenésztársával, a modern és az autentikus világzenei hangzást ötvözi egymással, melyben szinte minden slágere hallható lesz.

 

Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

 

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!