Program


TITANIC: A legszebb pár (The most beautiful couple)

TITANIC: A legszebb pár (The most beautiful couple)

Október 26, 16:15
Németország, 2018, 97 perc| Rendező: Sven Taddicken | Szereplők : Maximilian Brückner, Luise Heyer, Leonard Kunz

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 26. szombat, 16:15

A fiatal tanár, Malte és felesége Liv közös nyaralásukat töltik, mikor Livet egy tragikus támadás során megerőszakolja egy férfi. A pár lenyűgőző erőt mutatva próbálja a traumatikus eseményt feldolgozni. Időbe telik, amíg újra fel tudják építeni a bizalmat, mind a kapcsolatukban, mind szexuális életükben. Lassan kezdenek ismét magukra találni, amikor két évvel később Malte váratlanul felismeri az elkövetőt. Alig tud hinni a szemének, és elkezdi követni a férfit, hogy információt gyűjtsön róla. De mielőtt akár Livnek, akár a rendőrségnek szólhatna, konfrontációra kerül sor a két férfi között. Maltét elragadja a vágy, hogy bosszút álljon és igazságot szolgáltasson. Úgy tűnik, hogy a legnehezebb kihívás a pár számára még csak most következik...

The Most Beautiful Couple (Das Schönste Paar)
26 octobre, 16h15
Allemagne 2018, 97 min | Réalisateur: Sven Taddicken | Acteurs : Maximilian Brückner, Luise Heyer, Leonard Kunz


Au cours de ses vacances avec son mari Malte, Liv est attaquée et violée par un inconnu. Le couple fait alors preuve d’une force impressionnante pour tenter de surmonter l'événement traumatique. Mais Malte identifie par hasard le criminel et se voit submergé par le désir de vengeance. Il semble alors que le défi le plus difficile pour le couple reste à venir ...

 

Ajánlatunk


Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!