Program


Titanic 2019: Echo

Titanic 2019: Echo

Izland, Karácsony idején.
Az ünnepekre készülődve különös hangulat szállja meg Izland lakosait, melybe izgalom és szorongás is vegyül. Vidéken tűz üt ki egy elhagyatott tanyán. Az iskolában a gyermekkórus karácsonyi dalokat énekel. A vágóhídon sorban masíroznak a csirkék.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 23. szerda, 19:00

 A múzeumban egy anya vitatkozik volt férjével a telefonon. A nappaliban egy fiatal lány rábeszéli nagymamáját, hogy próbálja ki ő is a VR-szemüveget… Az Echo 56 jeleneten keresztül fest hol gunyoros, hol gyengéd portrét a modern társadalomról.

Echo
Izland, 2019

Rendező és író: Rúnar Rúnarsson
Szereplők: Sigumar Albertsson, Bent Kingo Andersen, Sif Arnarsdóttir, Ari Arnarson

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!