Program


The Carbonfools - Naplemente

The Carbonfools - Naplemente

„Sok dolog sajnos kimaradt a nyárból, de nem engedhetjük el ezeket, így augusztus 15-én a Várkert Bazár Öntőház udvarán megpróbálunk mindent bepótolni – meséli Fóris-Ferenczi Gábor a zenekar énekese. Ez gyönyörű hely arra, hogy egy közel kétórás koncerttel ünnepeljük meg, hogy újra találkozhatunk a közönséggel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 15. szombat, 20:00

Esőnap: augusztus 27.Augusztus 15-én nyolc előtt néhány perccel, pont a koncert kezdete előtt megy le a nap, ami csodálatosan látszik majd a budai Vár oldalából, és a srácok nem húzzák majd az időt a kezdéssel, hiszen különleges műsorral készülnek az estére.

A kényszerpihenő alatt is folyamatosan dolgoztak, még az is lehet, hogy néhány soha nem hallott dalt is be fognak mutatni, de persze a korábbi lemezekről is lesz bőven ismerős dallam.

 

A srácok kitalálták, hogy el is ugranak már most a helyszínre, hogy egy kis kedvcsináló videót forgassanak a koncerthez, de nem volt olyan egyszerű dolguk.  

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról Várkert Bazár legkésőbb az esemény napján délután 18 óráig a www.varkertbazar.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja, valamint megkezdésével, illetve a már megkezdett előadás folytatásával 20 percet várjon. Amennyiben rossz idő miatt az előadás 35 perc után félbeszakad, a koncert megtartottnak tekintendő.

Amennyiben az előadás rossz idő miatt az esőnapon is elmarad, az előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. A jegyek visszaváltásáról a Várkert Bazár a honlapján ad ki közleményt illetve értesíti vásárlóit.

 

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!