Program


TÁTRAI BAND 2021 - XXI. „Jazz és a Bor” fesztiválja - III. nap

TÁTRAI BAND 2021 - XXI. „Jazz és a Bor” fesztiválja - III. nap

A Tátrai Band Balatonboglárra látogat!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 16. péntek, 20:30

 

Az 1989 óta működő Tátrai Band tagjai a legelismertebb hazai muzsikusok közé tartoznak. Pályafutásukat számos nagylemez és aranylemez fémjelzi, és olyan ismert számok, mint a New York, New York vagy a Küszöbön túl. A zenekar 30 éve sikert sikerre halmoz, ezúttal a balatonboglári közönséget igyekeznek lenyűgözni!

A zenekar tagjai:

Tátrai Tibor – gitár
Horváth Charlie – ének
Pálvölgyi Géza – billentyűs hangszerek
Solti János – dob
Horváth Kornél – percussion
Glaser Péter – bass
Csiszár Péter – saxofon
Vincze Fekete Vera – vokál
Varga Zsófi – vokál

A koncert a XXI. "Jazz és a Bor" fesztiválja keretein belül valósul meg. A fesztiválra váltott 4 napos bérlet automatikus belépést biztosít a koncertre, a Normál szektorba.

 

Technikai okok miatt a 2020. július 15-én Balatonboglárra meghirdetett Tátrai Band koncert későbbi időpontban, 2021. július 16-án kerül megrendezésre. A megvásárolt jegyek az új időpontra automatikusan érvényesek.

Ajánlatunk


Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert egy kis hazugság túl sok elhallgatott igazságot szabadíthat a nyakunkba. Mert kicsúszhat az irányítás a kezükből, és könnyen lehet, hogy nincs visszaút..

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!