Program


Táračky

Táračky

Zenés játék sok kacagással 60 percben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 1. csütörtök, 18:00

Táračky

Justína és Maryša két szenvedélyes nagymama, akik elhatározzák, hogy a hagyományok részeként tollfosztót rendeznek, de szerencsétlenségükre, vagy szerencséjükre senki nem jön el. Mi lesz, ha a régi ócskaság között egy kincsre bukkannak az öreg Kumík nagypapa almanachja formájában, aki a maga módján lejegyezte a szlovákok történelmét? Ha ehhez egy kis almabor is társul, akkor nem lehet más, mint egy vidám utazás Szlovákia történelmén keresztül, amely a járás egykori legnagyobb műkedvelője fejében született….Szóba kerül Samo és az ő birodalma, Svätopluk király halálos ágya, Mária Terézia és Štúrovcov…

Szereplők: Juraj Haviar a Tomáš Pohorelec

Dalszövegek és zene: Tomáš Pohorelec

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!