Program


TAP FACTORY TOUR 2024

TAP FACTORY TOUR 2024

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 18. csütörtök, 19:00

Egy fergeteges, látványos, magával ragadó show... ez a Tap Factory!

A Stomp és a Blue Man Group legjobb hagyományainak és hangulatának zseniális, kirobbanó erejű ötvözete, mindez indusztriális, izgalmas látványvilágba ültetve.

Dinamikus zene, akrobatikus elemek, sztepp, humor, jó hangulat, és hozzá a városban fellelhető, dobnak jól használható tárgyak sokasága. A hordók, autó felnik, közlekedési táblák, létrák, mind kreatív és jól működő elemei a lenyűgöző shownak.

Szinte levegőt sem kapunk, ahogy a Tap Factory csapata diktálja a lüktető ritmusok, a "városi dobok", és az akrobatikus jelenetek általi tempót.

Egyedülálló és sokáig emlékezetes marad ez a fajta egyedi, különleges kombinációja a dobnak, a  szteppnek, az akrobatikának, a táncnak, és a mindezeket kísérő  könnyed humornak.

2024 áprilisában mindezt itthon is megtapasztalhatjuk, hiszen Anglia, Franciaország és a tengerentúl után, rövid magyarországi  turnéra érkezik a legendás csapat, hogy a külföldi tomboló sikerek után elkápráztassa Budapest, Győr, Szeged és Veszprém közönségét.

Aki szerette a Stopmot, a Lord Of Dance-et, vagy éppen a Cirque du Soleil - t, annak egész biztosan kihagyhatatlan, frenetikus, magával ragadó élményt jelent majd a Tap Factory kirobbanó, virtuóz produkciója.

 

"Magával ragadó, kirobbanó erejű, gyors, tomboló, fergeteges szórakozás!" - North West End

"Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy a Bristol Hippodrome közönségében ülhettem. Egyszerűen ez volt az egyik a legjobb tánc show, amit valaha láttam." - Guide 2 Bristol

"Lélegzetelállító, tapsviharos szenzációs show!" - UK Theatre Network

"Soha nem láttam még ehhez hasonlót!" - A Badger Brighton

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!