Program


TÁNCTANÍTÁS: MAGYARSZENTBENEDEKI TÁNCOK

TÁNCTANÍTÁS: MAGYARSZENTBENEDEKI TÁNCOK

Keddi táncalkalmainkra olyan kezdő és haladó táncosakat várunk, akik tánctanfolyam keretében szívesen elmélyítenék ismereteiket egy-egy tájegység táncát illetően.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 31. kedd, 19:00

Kedd esténként tánctanítás!

Keddi táncalkalmainkra olyan kezdő és haladó táncosakat várunk, akik tánctanfolyam keretében szívesen elmélyítenék ismereteiket egy-egy tájegység táncát illetően.

Tanított táncanyag (november, december): Vajdaszentiványi táncok

Az erdélyi Mezőség legkeletibb részén fekvő Maros-menti település, Vajdaszentivány táncaival és zenéjével ismerkedhet meg az, aki kedd esténként a Fonóba látogat. A kar alatti forgatásokban bővelkedő táncrendben verbunk, sebes forduló, lassú csárdás, korcsos, cigány csárdás és batuka követik egymást. A vidék zenéjének jellegzetes hangszere a vonószenekari felállást kiegészítő cimbalom, mely régies játékmódot őrizve dallamot játszik.
A tanítás kezdő és haladó csoportban párhuzamosan folyik, majd egy közös énektanulással és élő zenés össztánccal zárul. Várunk minden érdeklődőt párral vagy pár nélkül.

Tánctanárok:
Haladó csoport: Hajdú Flórián és Tóth Melánia
Kezdő csoport: Kele Kristóf és Gyetvai Júlia
Zenekar: Magos Együttes
A közös éneklést vezeti: Enyedi Ágnes

Az este menete:
19:00-20:30 Tánctanítás
20:30-20:45 Közös éneklés
20:45-21:00 Kezdő-haladó össztánc élőzenére

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!