Program


TÁNCDALFESZTIVÁL

TÁNCDALFESZTIVÁL

TÁNCDALFESZTIVÁL
A műsort kíséri: Molnár György, Lyra-díjas harmonikaművész és Koncertzenekara
Fellépő művészek: Zalatnay Sarolta, Soltész Rezső, Poór Péter

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Molnár György első hangszeres leckéit Nagyapjának köszönheti, majd kiváló tanárai: Herrer Pál és Tabányi Mihály segítették zenei fejlődését.

„A harmadik születésnapomra kaptam meg első hangszerem, ezzel kezdődött minden, azóta az életem része a zene és a művészet.”

Több versenygyőzelem után az 1999-es év szólistája, 2000-ben pedig az Országos Harmonikaverseny kategória győztese lett. Eddigi pályafutásának csúcspontja volt, mikor egy szakmai bizottság döntése alapján 2002-ben átvehette a nemzetközi Lyra díjat a Budapesti Kongresszusi Központban.

A Harmonika Virtuózai Koncertsorozat 2000-ben indult hódító útjára, melynek megalkotója maga a zenekar vezetője és szólistája Molnár György volt. Célja a hangszer méltó helyre emelése a hazai zenei életben. Ennek megvalósításában négyfős zenekara segíti, melybe a szakma legkiválóbb zenészei tartoznak.

A koncertzenekar első tematikus nagykoncertje volt a 2016-ban indított Táncdalfesztivál, mely most idén 55 éves születésnapját ünnepli. Ezen koncerten olyan sztárvendégek állnak színpadra, akik mind ott voltak az 1966-os kezdeteknél. A Táncdalfesztivál 55’ Koncertgála annyira sikeres és népszerű előadása lett a Koncertzenekarnak, olyan nézőszámot generált a színháztermi és a nyári szabadtéri koncertek alkalmával is, hogy ezt a sikerszériát nem szakítjuk meg, így 2021-ben is folytatjuk!!!

„A koncerteken nincsenek korosztályok, minden látogató élvezi műsorunkat. Célom igazi zenei értékek közvetítése úgy, hogy közben a közönség remekül szórakozzon”

A koncertsorozat megalakulása óta a zenekar szinte valamennyi jelentős magyarországi városban fellépett, mindenütt teltházak fogadták.

 „Szeretettel várom azokat, akik már ismernek és láttak színpadon, vagy akik kíváncsiak előadásunkra, és a harmonikát is kedvelik. Ígérem, mindent elkövetek, hogy egy felejthetetlen estét tölthessünk együtt.”

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!