Program


Tánc a Kertben - EXIsT

Tánc a Kertben - EXIsT

Jelenkori társadalmunk felveti a kérdést, mit is jelent nőnek lenni a mai és mindenkori világban. Az előadásban két nő, két individuum kereti a válaszokat, egymástól függetlenül és egymás relációjában. Jelentik egymásnak a barátot, a riválist, a testvért, az anyát, olykor pedig egymás kivetülései, egymás ellenpólusai.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 7. vasárnap, 20:30

 A darab kendőzetlenül nyers őszinteséggel és fanyar humorral közelíti meg a témakört. Az előadás táncnyelvében, vizuális és a zenei világában, a zaklatottság, az erotikus túlfűtöttség, a gátlástalanság és a kiúttalanság érzése.

A darab konklúziója sokkal inkább egy kérdés a nézők felé, mint egy egzakt válasz. Hogyan képes egy nő a valódi kiteljesedésre? Hogyan viszonyul az elférfiasodás kérdéséhez? Hogyan képes megküzdeni az önön tükörképével, függőségeivel és legnagyobb ellenségével, az idővel?

Az előadás NKA IZP keretein belül valósult meg és debütált a Nemzeti Táncszínházban. Volt szerencsénk több nívós fesztivál meghívására az előadást bemutatni a Veszprémi Nemzetközi Kortárs Fesztiválon, a Tihanyi Art Placc Fesztiválon, valamint a Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozón is.

Előadás hossza: 45 perc

Koreográfus: Vasas Erika

Előadók: Eszterházy Fanni, Vasas Erika

Zene: Halász Gábor

Dramaturgia: Molnár Péter, Vasas Erika

Argentin tangó koreográfusa: Budai László

Jelmez: Pintér Áron

Szcenográfia, fény: Molnár Péter

Esőnap: 2022.08.09 21:00 

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére  >>>.

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!