Program


Takáts Eszter Trió

Takáts Eszter Trió

Átgondolt érzelmek zenében, érző gondolkodóknak - Takáts Eszter (ének), Horváth Mihály (szájharmonika) és Czimmerman Csaba (dob, ütőhangszerek)
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 12. csütörtök, 18:30


Takáts Eszter Magyarország egyik legsokoldalúbb, legszínesebb, legkreatívabb énekesnője, de nevezték már a "létező legjobb dalszerzőnek is.

Kérdés persze, hogy a "karcos, intim rock & roll" vagy éppen a blues-os folk mennyire fér bele az igényes popzene meghatározásba, az azonban vitathatatlan, hogy Takáts Eszter több mint egy évtizede ontja magából a rádióbarát slágereket. Olyan szívvel, életkedvvel, nyíltsággal és magához öleléssel tágítja a pop műfajának kereteit, ami párját ritkítja. A zeneszerzés és gitározás mellett a szövegeket is ő jegyzi, nyakig benne van a hangszerelésben, kivételesen és egyedien jó hangja van, egyszerűen dőlnek belőle a melódiák.

Takáts Eszter a Pécsi Tudományegyetem ének-karvezető szakán végzett, majd 20 éven át tagja volt a Pécsi Kamarakórusnak, mellyel nemzetközi díjakat nyertek. A könnyűzenére való átnyergelését követően 2005-ben – Lukács Sándorral – megnyerte a Veszprémi Utcazene Fesztivált. Számos formációban zenélt, majd az Európa Kiadó gitárosával, Kischner Péterrel létrehozta a Takáts Eszter Beat Bandet. Több mint tucatnyi lemezét követően a 2017-es Bocsáss meg című albumát a szakma az év legjobbjai között sorolta.

Ezúttal kamara-formációjával, Horváth Mihály szájharmonikással és Czimerman Csaba dobos-ütőhangszeressel kiegészülve tárja fel "átgondolt érzelmeit érző gondolkodóknak".

A koncertet az NKA Hangfoglaló Programja támogatja.

Ajánlatunk


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!