Program


SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivál 2022

SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivál 2022

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 22. szombat, 19:00

SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivál 2022

A rövid koreográfiák nyitott szakmai fóruma az Orkesztika Alapítvány fesztiválja

A SzólóDuó Fesztivál elsődleges célja, hogy a szárnyaikat bontogató és tapasztalt alkotók, táncosok számára bemutatkozási lehetőséget nyújtson, valamint szakmai visszajelzést biztosítson számukra a zsűri ’feedback’ beszélgetések során. Mindezt szem előtt tartva kerül megrendezésre a fesztivál 2022. január 19. és 22. között, melyet részben online is közvetítünk. 

Az idei fesztivált öt jelölőkör előzte meg, Németországban, Lengyelországban, Hollandiában és Magyarországon, a további pályázók pedig videón keresztül adhatták be jelentkezésüket. 

A fesztivált január 19-én vendégelőadásokkal nyitjuk meg. Azok a résztvevők, akiket a jelölőkörök zsűrije továbbjuttatott a versenyprogramba, a fesztivál második és harmadik napján, január 20-án és 21-én lesznek láthatóak. A legjobb produkciók a szakmai zsűri döntése és a közönség szavazatai alapján nyerik el a díjakat, őket a SzólóDuó 2022 Gálaesten - 2022. január 22-én láthatja majd a közönség.

Nézőink számára hagyományainkhoz híven készülünk meglepetés sztárvendégekkel is, és természetesen a tavalyi fesztivál legnépszerűbb produkciói is újra láthatóak lesznek. A fesztivál ideje alatt a korábbról jól ismert kísérőprogram, az Ork_Kota_Platform is megrendezésre kerül. Ennek keretében egyperces táncfilmek lesznek láthatók a fesztivál helyszínein és a platform facebook oldalán. (https://www.facebook.com/1minutedance)

Támogatók: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alapprogram - Imre Zoltán Program Kollégium, Magyar Művészeti Akadémia

 

Ajánlatunk


„A legenda színháza, a bűvölet varázsa, a tánc csodája, a szépség bája, a tűz ragyogása: a NOX.” Gigakoncerten éled újjá a NOX november 27-én az Arénában.

A Játékszín kétrészes krimijének helyszíne egy katamarán, ahol a külügyminisztérium nyolc fontos embere készül egy könnyed hétvégét eltölteni.

A Traviata, illetve Michael Mayer romantikát és dekadenciát elegyítő, látványos produkciója is szerepelt már a Met HD-közvetítéseinek programján, ám az újbóli találkozás lehetőségét korántsem csupán a legnépszerűbb Verdi-opera sokadszorra is lebírhatatlan vonzereje miatt érdemes megragadni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!