Program


SZOKOL RÁDIÓ - szikron este Szokol Péter Színművésszel

SZOKOL RÁDIÓ - szikron este Szokol Péter Színművésszel

Színes, zajos estére hív mindenkit az Óvóhely és a Magyarszinkron.hu csapata 2021. szeptember 27-én hétfőn 19.30-tól, amikor kinyílnak egy ismeretlen, izgalmas világ – a magyar szinkron – kapui. Az idegenvezető Szokol Péter színművész, aki vendégével, Kapácsy Miklóssal közösen interaktív élő szinkron estével várja a résztvevőket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 27. hétfő, 19:30

A SZOKOL RÁDIÓ BEMUTATJA:
állat hang vásár szinkroneste Szokol Péter színművésszel

A 90 perces programban helyet kap minden, ami a jó szinkronhoz kell, kipróbálhatja magát minden bátor és kevésbé bátor résztvevő. A két közismert szinkronhang az este folyamán válaszol minden kérdésre, hiszen ők mindenre tudnak egy választ!
Ráadásul Szokol Péter „állat hang kereskedés”-ének legjobbjai is itt mutatkoznak be élőben.

A közönség kipróbálhatja a tömegezést, az egyéni szinkronizálást, és a legügyesebbek nyerhetnek egy személyre szóló hangüzenetet, amelyet a kérésüknek megfelelően mondanak fel a színészek.
Emellett lehetőség lesz „örökbe fogadni” egy-egy állathangot is!

A műsor végén, ha még maradt valami valakiben, további fél órán állnak a művészek rendelkezésre, hogy ezzel tegyék örökre emlékezetessé az estét!

(A programról felvétel készül, amely a Magyarszinkron.hu Youtube és Facebook csatornáján lesz elérhető.)

Ajánlatunk


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!