Program


Színpadon az EXPERIDANCE: CINDERELLA - családi mesemusical
8

Színpadon az EXPERIDANCE: CINDERELLA - családi mesemusical

A Cinderella egy gyermekekhez szóló örökmese, egyben egy nagyszerű családi mesemusical-színház is. Garantáljuk, hogy nemcsak a kicsiknek, de a szülőknek is maradandó élményt nyújt a TBG és a Re-Production szuperprodukciója.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 19. péntek, 19:00

Az ismert Hamupipőke történet ezúttal ősi tartalmi formájában, de Pozsgai Zsolt író csodálatosan egyedi feldolgozásában, tánc- és mesemusicalként kel életre. Az alkotók visszalépnek az eredeti történethez, kiegészítve az együttesre jellemző színpadi különlegességekkel, rendkívüli látványelemekkel. Történetünkben, a saját otthonában cselédként tartott lánynak a könyveiből varázslattal életre kelő legkülönfélébb mesefigurák az egyetlen vigaszai. Ők segítenek megtalálni Hamupipőkének a méltó életet és boldogságát, a feleséget kereső Herceg oldalán. Ehhez azonban még sok izgalmas kalandot kell átélniük, mert a boldogságot bizony nem adják oly könnyedén. Az előadásban látványos jelmezparádé által kisérve (Debreczeni Ildikó), Gömöri Zsolt zeneszerző gyönyörű dalai hallhatóak, ezúttal prózai jelenetekkel tarkítva népszerű színészek előadásában. Mindezt olyan LED díszlet-látvány elemekkel felturbózva, amilyet Magyarországon ebben a formában ezelőtt még soha nem láthatott a nagyközönség.

A színpadon fellép a Re-Production 24 fős tánckara valamint sztárszereposztásban a TBG Production vendégelőadói: Balázs Csongor, Szabó Máté, Magyar Viktória, Fésüs Nelli, Gerdesics Ferenc, Gerner Csaba, Kádek Heni, Kautzky Armand, Koós Réka, Muri Enikő, Rácz Zsuzsanna, Riegler Renáta, Tatár Bianka, Vajai Flóra, Zakariás Éva és még sokan mások...

A produkció jogtulajdonosa a szerepváltoztatás jogát fenntartja!

Fotó: Béli Balázs

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!