Program


Szilveszter

Szilveszter

SZILVESZTER – Tantermi előadás
Escargo Hajója Színházi Nevelési Szövetkezet előadása
a Kaleidoszkóp VersFesztivál keretein belül



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 5. péntek, 10:00

Színész-drámatanárok: Szabó Zsolt és Szabó Márk/Komlóczi Zoltán

Rendező: Komlóczi Zoltán

Korosztály: 13 éves kortól

Időtartam: 70 perc

Érintett témák: Kommunikáció, tanulás, félelem, elvárások

A történet egy végzős általános iskolás fiúról szól, aki nem meri elmondani otthon, hogy rossz jegyeket szerez matematikából és végül elmenekül a központi írásbeli napján.
A fiú sorsát két drámapedagógus idézi fel néhány egyszerű tárgy felhasználásával. Az előadás során lehetőségünk van az összes rossz beidegződést, sztereotípiát átbeszélni és újra értelmezni. Az előadás fontos célja, hogy a gyermekekben képződő iskolai stressz valamilyen módon oldható legyen. Előadásunk nagyon erős közösségformáló hatása, a találkozás után egyértelműen érezhetővé válik. Az előadásban megjelenő helyi identitások nagy súlyt kapnak a történetvezetésben, hiszen mindannyian egy közösségként, csoportként játsszuk végig a fiú történetét. Fontos fogalmak, melyeket az előadás érint: megszokottság, stressz, félelem, kapcsolatok, becsület, kétség, egymáshoz való tartozás.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!