Program


"Szeretni bolondulásig..." - MUJAHID ZOLTÁN Szécsi Pál akusztikus koncertje

"Szeretni bolondulásig..." - MUJAHID ZOLTÁN Szécsi Pál akusztikus koncertje

Mujahid Zoltán énekes, előadóművész az első Megasztárban tűnt fel. Azóta számtalanszor hasonlították már Szécsi Pálhoz, néhány éve eldöntötte, hogy élteti a zenei hagyatékot.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 8. szombat, 19:00

Szeretné továbbvinni és megőrizni Szécsi Pál munkásságát, a szimfonikus hangzásvilágon keresztül az eredetiségét megőrizve.

A táncdalfesztiválok világa nagyon közel áll Zolihoz, ami az elegáns öltözködésében és hangjában is megidézi a 60-as, 70-es éveket.

2020 nyarán debütált ez a formáció a budapesti Zsidó Fesztiválon.

A szekszárdi koncerten Szécsi Pál legnagyobb slágerei hangzanak el, mint pl: Csak egy tánc volt, Távollét, Szeretni bolondulásig, Karolina, Mint a violák, Pillangó…

Az ének és zongora duó ezen az estén kibővül a Trüffel Quartett-tel, akik a Dohnányi Szimfonikus Zenekar 4 kiváló vonósa.

Zongorán kísér a Fonogram-díjas Lőrincz Ádám.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!