Program


Szentivánéji szerelem

Szentivánéji szerelem

Látványos táncképekkel színesített, szórakoztató cirkuszművészeti számokból összeállított gálaműsor, amelyben ismerős musical dallamok is felcsendülnek az ifjú artista,- és színművészek előadásában. A tematikusan szerkesztett gálaműsor középpontjában a nyári napforduló legrövidebb éjszakájának szerelmi története áll, amelynek keretét Shakespeare Szentivánéji álom című vígjátéka biztosítja.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 29. szerda, 20:30

Szentivánéji szerelem – Cirkuszi Show

A BIAK CircusTheatrum előadása.

Rendező: Kovács Gábor Dénes

 

Látványos táncképekkel színesített, szórakoztató cirkuszművészeti számokból összeállított gálaműsor, amelyben ismerős musical dallamok is felcsendülnek az ifjú artista,- és színművészek előadásában. A tematikusan szerkesztett gálaműsor középpontjában a nyári napforduló legrövidebb éjszakájának szerelmi története áll, amelynek keretét Shakespeare Szentivánéji álom című vígjátéka biztosítja. A különböző előadó-művészeti ágak kereszteződése által a néző egy különleges összművészeti produkció részese lehet, és ezen a sejtelmes Szent Iván éjjelen tündérekkel, koboldokkal, egymást kergető szerelmesekkel közösen álmodhatja örökérvényű álmainkat vágyakról, vonzásokról, változásról és vándorlásról.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!