Program


SZEGEDI JAZZ NAPOK 2019 - 1. nap
3

SZEGEDI JAZZ NAPOK 2019 - 1. nap

A fesztivált 2019. november 8-án nyitja meg a lengyel jazz két kiválósága, BERNARD MASELI és KRZYSZTOF ŚCIERAŃSKI, majd Európa első számú trombitása, a norvég NILS PETTER MOLVÆR ad koncertet. Őt az idén 75 éves KŐSZEGI IMRE együttese követi SZANDAI MÁTYÁSSAL és BACSÓ KRISTÓFFAL.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 8. péntek, 19:30

SZEGED JAZZ DAYS 2019

A közel 50 éves SZEGEDI JAZZ NAPOK az idén is kiemelkedő muzsikusokat hoz Magyarországra. Jelentős életművéért közülük is kiemelkedik CHARLES TOLLIVER, BUSTER WILLIAMS és LENNY WHITE, akik mindhárman a jazzművészet ikonjai.

A fesztivált 2019. november 8-án nyitja meg a lengyel jazz két kiválósága, BERNARD MASELI és KRZYSZTOF ŚCIERAŃSKI, majd Európa első számú trombitása, a norvég NILS PETTER MOLVÆR ad koncertet. Őt az idén 75 éves KŐSZEGI IMRE együttese követi SZANDAI MÁTYÁSSAL és BACSÓ KRISTÓFFAL. Utánuk zenei életünk vílághíressége, LAJKÓ FÉLIX lép fel, a pénteki program megkoronázásaként.

Szombaton a délvidéki fiatal erők képviseletében az újvidéki ZEMLJANI mutatkozik be. Tagjai olasz, bolgár, szerb és magyar gyökerekkel rendelkeznek, zenéjük figyelemre méltóan eredeti. A főműsorban DRESCH MIHÁLY-é a színpad, akinek művészete Félixhez hasonlóan nemzeti kincs. Játékában egyszerre jelenik majd meg az ethno-jazz és a falusi népzene, melyet az improvizáció és a Kárpát-medencei gyökerek táplálnak és tartanak össze.

Az idei fesztivált CHARLES TOLLIVER ALL STARS együttese zárja. Személyében az amerikai fekete zene mesterei közűl az egyik legritkábban hallható látogat Szegedre. Itt lesz vele a szaxofon-kolosszus JESSE DAVIS, minden idők egyik legjobb bőgőse BUSTER WILLIAMS, valamint a dobos-legenda, LENNY WHITE.

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!