Program


Szalóki Ági gyerekkoncertje

Szalóki Ági gyerekkoncertje

A Körforgás, Szalóki Ági családi zenés könyve a Kolibri Kiadó és a Tom–Tom Records gondozásában jelent meg minden Cipity Lőrinc és Gingalló rajongó legnagyobb örömére. A Körforgás olyan útravaló, amit sokan és sokáig hallgathatnak, forgathatnak, s mindig találnak benne újat.

Aktuális előadásokA Körforgás, Szalóki Ági családi zenés könyve a Kolibri Kiadó és a Tom–Tom Records gondozásában jelent meg minden Cipity Lőrinc és Gingalló rajongó legnagyobb örömére. A Körforgás olyan útravaló, amit sokan és sokáig hallgathatnak, forgathatnak, s mindig találnak benne újat.

Pöttömök, és nagyobbak! Várunk benneteket erre a fantasztikus koncertre! Gyertek el hozzánk, hozzátok el anyut és aput, hogy együtt ,,bulizzatok“ egy nagyot a többszörös Fonogram-díjas, Artisjus előadói díjas, Regionális Príma díjas, Liszt Ferenc-díjas Szalóki Ágival és zenekarával! Közreműködnek: Szalóki Ágnes – ének, Csókás Zsolt – gitár, Födő Sándor „Fodo” – ütőhangszerek, Kovács Zoltán – nagybőgő, Rácz Krisztián – gitár, Szalai Péter – tabla, Gere Miklós – hangosítás

Műsoridő: 60 perc

Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.