Program


„Swing Karácsony” – Gájer Bálint nagykoncertje - Sztárvendég: Malek Andrea
2

„Swing Karácsony” – Gájer Bálint nagykoncertje - Sztárvendég: Malek Andrea

Újabb nagyszabású karácsonyi koncertre készül Gájer Bálint. A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben immár negyedik alkalommal csendülnek fel a legismertebb karácsonyi dalok „a swing hercege” előadásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 8. péntek, 20:00

Gajer Bálint első adventi nagykoncertjét hat évvel ezelőtt kétezer fős közönség előtt adta, amikor bemutatta Swing Karácsony című, magyar nyelvű nagylemezét.

Let it snow, White Christmas, Santa Claus is Coming to Town, Last Christmas - mind ismerősen hangzik a nagyközönség számára, viszont magyar nyelven ritkán szólalnak meg ezek a világslágerek. Az ünnepi esten a repertoár kibővül: Gájer Bálint a Swing Karácsony lemezanyagán kívül újabb feldolgozásokkal és saját, új dalokkal is színesíti a zenei kínálatot. A klasszikus amerikai karácsonyi hangulatról az énekes tíztagú zenekara gondoskodik, kiegészülve egy vonós kamarazenekarral. Gájer Bálint illusztris vendége a sokak által kedvelt énekesnő-színésznő, a számos jelentős hazai díjjal és elismeréssel rendelkező Malek Andrea lesz.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Mit jelent nekünk József Attila? Ismerjük az életét. Van kedvenc versünk tőle. Életszakaszainkban újra- és újraértelmezzük sorait. De ritkán gondolkozunk el azon, hogy milyen pusztító szenvedély és szeretni vágyás élt benne.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!